ASIAKASREFERENSSI – Kylpyhuoneremontti premium materiaaleilla

Julkaistu 22.11.2023

Franssila Laatat suunnitteli ja Franssila Kylpyhuoneet Oy teki tämän perheen haaveen helposta ja laadukkaasta kylpyhuoneremontista todeksi. Asiakaskokemus otettiin tässä kohteessa keihäänkärjeksi, ja siitä pidettiin huolta projektin alusta loppuun saakka. Asiakas oli löytänyt meidän verkosta, tutkinut sivuja ja referenssejä, kunnes päätti tuttavansa kehotuksesta ottaa yhteyttä, kun kylpyhuoneremontti alkoi olla ajankohtainen. Toiveena oli laadukas, aikaa kestävä kylpyhuone, jonka toteutus olisi asiakkaan näkökulmasta vaivatonta ja luotettavaa.

”-Yrityksestä oli laadukas ja luotettava mielikuva ennen yhteydenottoa. Tietoa ei valtavasti ollut, mutta eräs tuttava oli teettänyt remontin aikaisemmin Franssila Kylpyhuoneet Oy:llä ja nettisivut ja referenssit vakuutti. Olo ennen remonttia oli luottavainen ja varma.”

Suunnittelua asiakkaan ehdoilla

Kävimme suunnittelukäynnillä kohteessa, jossa saimme perustiedot ja hyvän käsityksen remontin alasta, ja kohteen ilmeestä. Suunnittelussa hyvin tärkeää sen lisäksi, että remontoitavasta tilasta saadaan visuaalisesti kauniin näköinen ja toiminnallisesti järkevä on se, että uusi tila soveltuu yhteen myös olemassa olevien ja mahdollisesti aikaisemmin remontoitujen tilojen kanssa. Myös talon arkkitehtuuri ja talon sijainti ilmansuuntineen vaikuttaa sisustussuunnitteluun.

Asiakas tuli suunnittelupalaveriin Gallerialle seuraavalla viikolla. Kohteessa eniten tilamuutoksia tuli saunan oven sijaintiin ja lauteiden muotoon, sekä kiukaan paikkaan. Suihkuja oli alunperinkin 2kpl ja ne jätettiin samalle seinälle missä ne olivatkin. Saunan ovi siirrettiin keskeltä seinää oikeaan reunaan jotta saunaan mahtui jatkossakin L mallinen laude, sekä koko lattian peittävä jalkataso. Kiuas muutettiin seinä malliseksi, sen viedessä vähemmän tilaa siten. Saunan seinää pohdittiin pitkään, laitetaanko koko lasia vai puolilasia. Saippuahylly ratkaisi asian. Laatoiksi asiakkaalle oli laitettu ehdolle pari vaihtoehtoa, joista suunnittelijan ykkösvaihtoehto valikoitui jatkoon. Koko määräytyi hyvin pitkälle tilan mittojen mukaisesti, 60×120 kokoinen laatta sopi tilaan ilman pieniä soiroja. Suurempi laatta suurentaa tilan tuntua, kun palastelu jää vähemmälle. Saunan materiaaliksi valittiin melko nopeasti tummapaahtoinen Keisaripuu, eikä ihme, onhan se upea. Metalleihin valittiin rauhallinen ja hempeä nikkeli. Kiuaavalinta oli myös selkeä, Iki Kiukaan Seinä-Iki oli kaikinpuolin paikalleen sopiva. Vielä kertaalleen mietittiin valaistusta, ja päädyttiin sekä epäsuoraan että suoraan valaistukseen ja kaikki suora valo laitettiin himmentimen taakse tuomaan helppoa vaihtelevuutta. Tilat mallinnettin hahmottamista helpottamaan. Yksinkertaisetkin mallinnokset auttavat usein pääsemään yleiskuvasta käsitykseen helpommin.

Ihastuitko Keisaripuuhun? Keisaripuun eri sävyistä saat lisätietoa täältä: Mikä ihmeen Keisaripuu?

”-Asiakasta kuunneltiin ja kuitenkin toisaalta saatiin asiantuntijan näkemyksiä ja vinkkejä. Saatiin suosituksia miten asioita kannattaisi toteuttaa ja miten mikäkin toteutus vaikuttaa kokonaisuuteen. Hyvien ja huonojen asioiden puntarointia ja vaihtoehtojen pohtimista, näihin saatiin hyvin tukea”

 

Tarjouksesta selkeyttä remontin kulkuun

Avaimet käteen- remonteissa asiakas ostaa koko paketin yhdellä sopimuksella. Tarjouksesta käy ilmi myös aliurakointina toteutettavat työt (LVI ja sähkö), sekä se, kuka nämä työt toteuttaa. Meillä tarjous toimii samalla myös työohjeena työmaalla. Siitä selviää siis remontin kulku ja mitä remontin missäkin vaiheessa tapahtuu. Franssila Kylpyhuoneet ja Franssila Laatat yhteistyöllä tehtävät Avaimet käteen- remontit on avattu koko projektin osalta tarjoukselle, ja käymme tarjouksen aina läpi asiakkaiden kanssa kasvotusten. Tällä tavoin mahdolliset mietinnän paikat avautuu helpoiten ja myös mahdolliset virheet tarjouksessa bongataan jo tässä vaiheessa.

Lue lisää Franssila Kylpyhuoneet Oy remonteista täältä: https://franssila.fi/

”-Tarjousesittely vahvisti aiempaa mielikuvaa. Tarjousesittely oli erittäin perusteellinen ja kattava. ”

Asiakkaan kokemus kaiken A ja O

Tämänkin kohteen kylpyhuoneremontti sujui sovitusti alusta loppuun asti. Vaikka kohteessa piti kuivata, kuten usein tarvitsee, remontti tehtiin sovitussa aikataulussa, eikä asiakkaalle tullut ikäviä yllätyksiä missään vaiheessa remonttia. Kylpyhuoneiden saneeraukset on usein raskaita jo ihan suihkun puuttumisen takia, siksi on erittäin tärkeää, että sovituista asioista pidetään kiinni ja informaatio kulkee sujuvasti. Asiakasta ei myöskään tarvinnut lähettää mihinkään muuhun liikkeeseen koko prosessin aikana, vaan kaikki suunnittelusta toteutukseen pystyttiin toteuttamaan ”yksien seinien sisällä”. Tämä lisää luotettavuutta, sekä virheiden mahdollisuus pienenee huomattavasti. Kyseisen kaltainen kylpyhuoneremontti sisältää miljoona pientä yksityiskohtaa, joissa voi mennä vihkoon. Asiakkaan kokemus on kuitenkin se, joka muistetaan vielä senkin jälkeen kun remonttipöly laskeutuu.

”- Kylpyhuone-sauna on ehdottomasti talon hienoimmat neliöt, siellä voisi vaan olla. Ja niin siellä on oltukin, ihan vaan ihailemassa lopputulosta. ”