Tervetuloa blogeihin

Julkaistu 28.09.2022

Tervetuloa Franssila Laatat Oy:n blogien maailmaan. Tässä postauksessa kerron lyhyesti mitä blogit tulevat pitämään sisällään ja mitä aiheita ja aihealueita tullaan täällä käsittelemään.

Meillä on jo käytössä asiakkaiden suosima blogiverkosto emoyhtiö Franssila Kylpyhuoneet Oy:n puolella, jossa blogit käsittelee pääsääntöisesti remontointi asiakkaiden ongelmia, märkätilojen remontointiin liittyviä haasteita, niiden ratkaisuja ja ideoita. Täällä Franssila Laatat Oy:n puolella haluamme kuitenkin keskittyä enemmän urakointia ja uudisrakentamista edeltäviin vaiheisiin. Mitä tapahtuu ennen rakentamisen ja remontoimisen aloittamista? Mitä pitää ottaa huomioon, mitkä ovat yleisimpiä ongelmia ja haasteita joita kohtaamme, mitä on vallalla olevat trendit sisustuksen ja pintamateriaalien saralla, mitä on tulossa? Käsittelemme posteissa mahdollisuuksien sallimissa rajoissa myös kohteita itsejään, niiden vaiheita ja etenemistä. Haluaisimme olla mukana rakentamisen vallankumouksessa, jossa rakentamista ja remontoimista ENNEN tapahtuvilla asioilla on aikaisempaa suurempi merkitys. Tarkoituksemme on nostaa esiin ajatuksia, miten rakentamisesta voitaisi tehdä vähemmän eri osapuolia kuormittavaa, kuinka yleisimmiltä haasteilta vältyttäisi huomioimalla sellaiset asiat jo etukäteen, mikä hyöty on hyvästä suunnittelijasta projektin eri vaiheissa. 

Asiakkailla, tavallisilla ihmisillä on tänä päivänä enemmän tietoa saatavissa kun koskaan aikaisemmin. Ei tarvitse kun kirjoittaa muutama hakusana niin edessä on satoja ja tuhansia vastauksia, ja useimmiten yhtä monta erilaista kun on vastaajaakin. Rakennusalalla haasteena on sen nopea kehittyminen, moni ammattilainenkaan ei tiedä kuin murto-osan tämän päivän saatavilla olevista ratkaisuista. Tämä johtaa ristiriitoihin, kun urakoitsijat helposti leimaavat uudet tuotteet toimimattomiksi jo ennen kuin tietävät mistä puhuvat. Rakentajat taas haluavat tottakai ennen kaikkea toimivia ja turvallisia ratkaisuja, mutta myös ekologisuutta, helppokäyttöisyyttä ja arjen säästöjä arvostetaan. Mutta kaikki edellä mainitut adjektiivit ovat subjektiivisia, mikä tarkoittaa kenellekin mitäkin. Mitä juuri sinulle tarkoittaa toimiva keittiö, tai turvallinen kylpyhuone? Entäpä kun mennään pintamateriaalipuolelle, mitä sinulle tarkoittaa ylellinen, kodikas tai vaikka ihan vaan väri hiekka?

Näitä ja muita vastaavia kysymyksiä tulemme ratkomaan kanssanne täällä blogimaailmassa. Kerromme tietysti keitä me olemme, miksi me tätä teemme, ja kenelle? Mitä palveluita kauttamme saa, ja kuka niistä hyötyy? Pureudumme erilaisiin projekteihin, avaamme niiden lähtökohtia, ja etenemistä ja sen lomassa ratkomme ongelmia. Luomme inspiroivia kuvapostauksia niitä kaipaaville. Ja tämän kaiken saatte veloituksetta, täällä verkkosivuilla.

Mikäli haluat tietää miten juuri sinun kohteessa voisimme olla avuksi, ota yhteyttä joko soittamalla suoraan tai laittamalla sähköpostia. Otamme myös mielellään postausaiheita vastaan. Olemme täällä Teitä varten.