Yrityksen tarina

Idea Franssila Laatat Oy:lle on muodostunut pala palalta yli 10 vuoden yrittäjäurani aikana. Urakointipuolella lähes päivittäisessä ongelmien ratkaisussa suunnittelun ja pintamateriaalien osalta sai aikaan ajatuksen, joka johti oman malliston luomiseen, joka koostuu ainoastaan hyviksi havaitsemistamme materiaaleista ja toimittajista, sekä suunnitteluun ja jälleenmyyntiin erikoistuneen ihmisen palkkaamiseen.

Päätyössäni Franssila Kylpyhuoneet Oy:n puolella olen suunnitellut ja urakoinut noin 250 kylpyhuoneremonttia, ja kantapään kautta oppinut sen, että mitä paremmin kohteen suunnittelee, sitä helpompaa itse urakointi on. Tämä sama koskee myös uudisrakentamista.

Märkätilat ovat aina vaatineet suunnittelulta paljon, mutta nykypäivän materiaalikehitys ja vaihtoehtojen suuri määrä edellyttää suunnittelulta entistä enemmän ammattitaitoa ja kokemusta.

Palaset loksahtivat kohdalleen vuonna 2021, kun ehdotin jo pitkään tuntemalleni suunnitelijalle Tiina Vuoriolle – mitä jos perustetaan tytäryhtiö Franssila Kylpyhuoneet Oy:lle, jolle rakentaisimme oman malliston ja vastattaisiin kasvavaan kysyntään tekemällä asiat vähän paremmin kuin muut.

Tämän jälkeen ehdotin vielä luottopuusepälleni, suomen parhaalle puusepälle – Tingander Oy:lle, haluaisiko hän tulla mukaan meidän kanssa yhteisiin liiketiloihin, tuoden oman mausteensa soppaan mukaan omalla mallistollaan ja suunnittelutaidollaan.

Siinä se oli – oikeat ihmiset oikeilla paikoilla. Resepti onnistumiseen.

Yhdessä onnistumme – märkätiloja ylpeydellä.

Veli-Pekka Franssila

Yrittäjä & rakennusmestari