Keisaripuu - tuotevalikoimamme ylpeys!

Monipuolinen ja elegantti puulaji, jonka kaikki kolme kaunista sävyä tuovat sisustukseesi ylellisyyttä sekä ripauksen erilaisuutta!

Mikä on keisaripuu?

Keisaripuu on ennen kaikkea laadukkuutta, kestävyyttä ja uniikkia statement- ulkonäköä edustava puulajike. Tämä ekologinen, ja vahva, mutta taipuisa materiaali on jo hyvin tunnettu esimerkiksi sen lähtömaassa Japanissa. Suomessa vielä hieman tuntemattomampi puulaji tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon saunamateriaaliksi.

Keisaripuusta valmistetut kauniit ja laadukkaat saunatuotteet ovat nostaneet profiiliaan voimakkaasti sen jälkeen, kun ne ovat saapuneet markkinoille. Keisaripuun kysyntä on kasvanut voimakkaasti viimeisen vuoden aikana.

Katso esittelyvideo Keisaripuusta

Mihin keisaripuuta voi käyttää?

Saunamateriaalit

Monipuolista keisaripuuta voidaan saunatiloissa käyttää esimerkiksi lauteisiin, sekä seinien ja katon paneelointiin.

Sisustaminen

Monikäyttöinen sisustuksen pintamateriaali: Keisaripuu valikoimasta löytyy niin STS profiilin paneelit, valeurapaneeli, akustopaneeli kätevällä ponttijärjestelmällä, tilanjakoseinissä käytettävät rimat, sekä liimalevy. Hyvin muotonsa pitävä Keisaripuu on myös hyvin soveltuva esimerkiksi väliovien rakenteisiin keventämään massiivipuuoven painoa.

Ulkokäyttö

Keisaripuulle on tehty virallisia testejä ulkokäytössä, ja sen on todettu soveltuvan loistavasti myös esimerkiksi julkisivuihin ja katoksiin. Keisaripuu ei väänny tai menetä muotoaan, se pitää ristimittansa myös sään vaihdellessa.

Laivarakennus

Muualla maailmalla Keisaripuu on erityisesti tunnettu laivarakentamisessa sen keveyden ansiosta. Laivoissa puun keveydestä on erityistä hyötyä, ja kun Keisaripuu on keveyteensä nähden varsin kestävää, on se tähän erikoisrakentamiseen luonnollinen vaihtoehto.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tilaa Keisaripuusta sävymallit maksutta kotiisi tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.


  Miksi keisaripuuta kannattaa käyttää?

  Ekologisuus

  Keisaripuu on puulajina yksi maailman ekologisimmista. Puulajia viljellään Euroopassa, ja satoa täydennetään myös Itä-Aasiasta.

  Keisaripuu sitoo hiiltä ilmasta enemmän kuin yksikään muu puulaji. Se on erittäin nopeakasvuinen, noin 10-15 metriä korkea puu.

  Keisaripuun viljely ei vaadi uusintaistutusta, sillä uusi taimi kasvaa vanhan kannosta. Hyvin hoidetulla viljelmällä uusi taimi kasvaa vanhasta kannosta jopa 8 kertaa. Keisaripuulla ei ole ominaishajua sekä sen on raportoitu olevan myös hyvin allergiasiedetty.

  Monipuolisuus

  Keisaripuu on monipuolinen puumateriaali, jota voidaan hyödyntää lähes rajattomasti kodin sisustuksessa. Saunan lauteena sekä paneeloinnissa tutuksi tullut puulaji sopii myös hyvin esimerkiksi akustopaneeliksi, rimaseiniin, huonekaluihin ja soittimiin. Monipuolisuutensa ansiosta keisaripuun kanssa vain mielikuvitus on rajana!

  Perinteisempien käyttökohteiden lisäksi keisaripuuta voidaan käyttää laivarakentamisessa sekä ulkokäytössä sen kevyen ja kosteutta kestävän ominaisuuden vuoksi.

  Lue lisää Keisaripuusta

  Tutustu Keisaripuuhun tarkemmin lukemalla alla olevat artikkelit.

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  Tilaa Keisaripuusta sävymallit maksutta kotiisi tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.


   Kolme paahtoastetta

   Vaalea paahto

   Skandinaavisen kuulas värivalinta on helppo yhdistää niin raikkaan viileisiin kuin lämpimän romanttisiin sävymaailmoihin.

   Tämä keisaripuun luonnollinen värivaihtoehto tuo sisustettavaan tilaan ilmavuutta ja tilantuntua. Vaaleapaahto soveltuu käytettäväksi esimerkiksi tammen ja kiiltävien, lasisten materiaalien kanssa.

   Uniikin vaaleapaahtoisesta keisaripuusta tekee se, ettei markkinoilta löydy yhtäkään yhtä vaaleaa, ja vaaleana pysyvää, puukuosia.

   Keskipaahto

   Orgaanista ja helposti muunneltavaa sisustusta rakastavalle ihmiselle keisaripuun keskipaahtoinen sävy on oiva valinta. Kaunis ruskea väri tuo mukanaan rauhallisuutta jokaiseen sisustettavaan kohteeseen.

   Keskipaahtoinen keisaripuu sopii kauniisti esimerkiksi valeurapaneeliin. Se onkin perinteisten saunatuotteiden ohella yksi suosituimmista vaihtoehdoistamme! Keskipaahto on kolmesta sävystä eniten käytetty versio.

   Tumma paahto

   Rohkeutta ja yllätyksellistä sisustusta rakastava ihminen saa kotiinsa tyylikkyyttä keisaripuun tummapaahtoisella sävyllä! Tällä hetkellä kovaa trendaava tumma puu näkyy myös keisaripuun sävyvalikoimassa.

   Tämä syvyyttä ja rauhallisuutta ilmentävä värivaihtoehto sopii ihmiselle, joka rakastaa mystistä ja savuista tunnelmaa ja on sitä mieltä, että saunassa pitää olla hämyinen tunnelma. Tumma sävy on myös osalle meistä nostalginen, esimerkiksi 70-luvun sisustustyyliin tämä tummapaahtoinen keisaripuu sopii todella kauniisti!

   Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

   Tilaa Keisaripuusta sävymallit maksutta kotiisi tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.