Laatat

 


 
Jättisläbi, kuivapuristelaatta, kaakeli, mosaiikki…

Laattavalikoima on laajentunut vuosien aikana kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Valikoimissa laattakoot ylittää 1,5m x 3m yksikkökoon, toisaalla taas keskitytään minimaalisen pieniin ja yksityiskohtaisiin mosaiikkilaattoihin.  Laattatehtaiden mallinnos- ja printtiteknologia on kehittynyt valtavasti, eikä nykyisin ilman vahvaa asiaan vihkiytymistä pysty erottaa, onko valmiissa pinnassa käytetty tuote esimerkiksi aitoa marmoria, vai kuivapuristelaattaa. Teknisiltä ominaisuuksiltaan ne kuitenkin eroavat valtavasti, kuivapuristelaatan ollessa yksi kestävimmistä markkinoilla olevista pintamateriaaleista.

Laattojen tekniset ominaisuudet eroavat paljon toisistaan, puhumattakaan laattojen visuaalisesta ilmeestä tai laadusta. Kuluttajan voi olla hankala erottaa toisistaan ulkoisesti samannäköisten laattojen eroavaisuuksia. Me autamme löytämään juuri kohteeseesi sopivat laatat, tuotetietous on yksi tärkeimmistä suunnittelijan tarjoamista hyödyistä.

Laattavalikoimaamme on valittu suurten maahantuojien tehtaista kuratoitu mallisto. Olemme halunneet pitää malliston helposti hallittavan kokoisena, tarjoten kuitenkin laajasti vaihtoehtoja moneen visioon. Mikäli toivomaanne laattamallia ei löydy suoraan meiltä Gallerialta, voimme aina tilata malleja, vaikka suoraan asiakkaan kotiin. Pienenä yrityksenä valikoimamme on joustava, ja pystymme toimimaan hyvin laajasti hankintakentällä.

Laattojen hintahaitari on myös yhtä laaja kuin valikoima. Hinta kulkee myös usein käsi kädessä laatan ominaisuuksien, valmistusteknologian ja tuotteen alkuperämaan kanssa.