Suunnittelu

Olemme erikoistuneet märkätilaremonttien sekä uudiskohteiden kokonaisvaltaiseen rakennussuunnitteluun ja projektinhallintaan.

Huolellinen suunnittelu takaa laadukkaan lopputuloksen. Haluamme auttaa asiakkaita välttämään yleisimmät rakennusvaiheen virheet ja varmistamaan, että lopputulos on juuri sitä mitä haettiin.

Meillä on kokemusta useiden satojen märkätilojen ja uudiskohteiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta, jonka turvin haluamme auttaa rakentajaa sekä uudiskohteiden rakennus- ja sisustussuunnittelussa että pintamateriaalivalinnoissa. Kokemuksemme myötä osaamme kiinnittää huomiota viimeistellyn ulkonäön lisäksi myös tilojen toiminnallisuuteen ja rakenteellisiin ratkaisuihin.

Kaipasit sitten tukea rakennusvaiheen alun suunnitteluun, apua pintamateriaalien valintaan ja hankintaan tai kokonaisvaltaista palvelua sisältäen niin suunnittelun, tilaukset kuin varastoinnin – ota rohkeasti yhteyttä. Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Vaikka toimipisteemme ja Galleriamme onkin Tampereella, teemme paljon suunnittelua ympäri suomen.

  

 

Uudiskohteen suunnittelu

Ennen rakennusvaiheen alkua käymme ARK-kuvan läpi yhdessä ja kartoitamme rakentajan tarpeet ja toiveet. Käymme läpi mitä rakentamiselta toivotaan. Alkuvaiheen suunnittelulla minimoidaan myös virheet rakennusvaiheessa.

Alkuvaiheen suunnittelun jälkeen:

 • pystytte viemään teknisten toteutusten toiveet myös muille rakennusprojektin suunnittelijoille (LVIS)
 • tiedätte mitkä asiat vaikuttavat mihinkin, ja mihin asioihin tulee reagoida jo alkuvaiheessa
 • teillä on parempi käsitys kokonaisuudesta
 • hahmotatte budjetin
 • osaatte priorisoida mihin kannattaa käyttää aikaa ja rahaa
 • ymmärrätte pintamateriaaleihin liittyvän aikataulutuksen ja sen mahdolliset haasteet

Märkätilojen suunnittelu

Märkätiloissa joudutaan yleensä huomioimaan enemmän asioita, mitä kuivien tilojen suunnittelussa. Yleensä myös neliöt ovat märkätiloissa rajoitetummat, mutta hyvä suunnittelu mahdollistaa sen että käytettävistä neliöistä saadaan kaikki irti.

Olit sitten remontoimassa vanhaa kylpyhuonetta tai suunnittelemassa uutta uudikohteeseen, on hyvä käyttää ammattilaista apuna – onhan märkätiloissa kodin kalleimmat neliöt.

Pystymme auttamaan rakentajaa suunnittelemalla:

 • tilamuutospohjat
 • tuotemääritykset
 • valaistuspohjakuvat
 • lattia- ja seinäkaaviot
 • tarvittavat 3D-kuvat
 • lattia- ja seinäkaaviot

 

Sisustus- sekä tilasuunnittelu

Olitpa sitten tekemässä remonttia tai rakentamassa uutta, valtavan materiaaliviidakon selvittäminen sekä käytönnöllisien ja kauniiden ratkaisuiden löytäminen voi olla hyvin turhauttavaa, aiheuttaa paljon epävarmuutta ja hidastaa koko projektin etenemistä.

Hyvä suunnittelija osaa paitsi löytää ratkaisuja, ja vahvistaa jo olemassa olevia ideoita, mutta myös kertoa, mikäli joku ajatus ei toimi – ja esittää sen tilalle uusia ideoita.

Suunnittelu on parhaimmillaan vuoropuhelua ammattilaisen ja asiakkaan välillä, mutta halutessasi voit huolehtia meille vain kohteen pohjatiedot ja me hoidamme loput – avaimet käteen -palveluna tietenkin.

Rakennusvaiheen projektinhallinta

Hyvinkin suunnitellulla rakennusprojektilla tulee väistämättä odottamattomia haasteita ja yllätyksiä, joihin täytyy reagoida ja jotka vaativat seurantaa.

Pitkä kokemuksemme urakoinnin parissa mahdollistaa sen, että pystymme toimimaan linkkinä asiakkaan ja urakoitsijan välillä ja hallitsemaan projektin aikana tulevia muutoksia. Näin asiakkaan aikaa ja hermoja säästyy.

Näkemyksemme niin suunnittelusta, materiaalivalinnoista kuin varsinaisesta toteutuksesta takaa sen, että lopputulos on varmasti toiveiden mukainen ja palvelee tarpeitasi.

Suunnittelupalveluiden hinnoittelu

Suunnittelijaa voidaan käyttää niin saneeraus- kuin rakennusprojektissa avuksi hyvin monella tavalla. Siksi laskutamme suunnittelusta ja konsultoinnista tehtyjen tuntien mukaan. Jokainen kohde on yksilöllinen, joten tuntien määrä vaihtelee kohteittain. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous juuri Sinun tarvitsemistasi suunnittelupalveluista!

 

Pyydä tarjous