Franssila Laatat Oy

Tarinamme

Franssila Laattojen tarina on rakentunut pala palalta jo yli vuosikymmenen ajan. Vielä 10 vuotta sitten Franssila Laatat oli kuitenkin vain idea toisen yrittäjämme, rakennusmestari Veli-Pekka Franssilan ajatuksissa. Tuolloin Veli-Pekka oli toiminut jo vuosia urakointipuolella toteuttaen useita satoja kylpyhuoneita niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, ja kantapään kautta oppinut sen, että mitä paremmin kohteen suunnittelee, sitä helpompaa itse urakointi on.

Lähes päivittäinen ongelmien ratkaisu suunnittelun ja pintamateriaalien osalta sai aikaan ajatuksen. Tuo ajatus johti lopulta siihen, että Veli-Pekka otti yhteyttä pitkään tuntemaansa suunnittelijaan Tiina Vuorioon. Alle vuotta myöhemmin Franssila Laatat Oy oli perustettu.

Franssila Laatat Oy perustuu ajatukseen omasta mallistosta, joka koostuu ainoastaan hyviksi havaitsemistamme materiaaleista ja toimittajista, sekä erikoistumisesta suunnitteluun ja materiaalihankintaan. Näin haasteet urakoinnissa voitaisiin taklata ja samalla vastata kasvavaan kysyntään tekemällä asiat vähän paremmin kuin muut. Erityisesti märkätilat ovat aina vaatineet suunnittelulta paljon, mutta nykypäivän materiaalikehitys ja vaihtoehtojen suuri määrä edellyttää suunnittelulta entistä enemmän ammattitaitoa ja kokemusta.

Resepti onnistumiseen oli valmis viimeistään silloin, kun yhteisiin liiketiloihin saatiin vielä luottopuuseppämme Tingander Oy, joka toi oman mausteensa soppaan omalla puusepänmallistollaan ja suunnittelutaidollaan. Siinä se oli – oikeat ihmiset oikeilla paikoilla.

Tänä päivänä Franssila Laatat on laadukas, asiakaslähtöinen ja vastuuntuntoinen rakennussuunnittelun ja -urakoinnin asiantuntijayritys. Kun saat huolellisen suunnittelun, laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoisen urakoinnin saman katon alta, voit olla varma siitä, että saneeraus- tai rakennusprojektisi etenee sujuvasti ja lopputulos on juuri sitä mitä pitääkin.
 

Terveisin,
Veli-Pekka Franssila & Tiina Vuorio
 


 

Arvomme

ASIAKAKKAAN ILAHDUTTAMINEN
Pyrimme aina miettimään asiakkaan näkökulmasta koko prosessia. Rakennusprojekti on lähes aina suurin henkilökohtainen investointi elämässä – haluamme olla sen arvoisia. Suurin palkinto meille on asiakas, joka työn valmistuttua vilpittömästi kiittää hyvin tehdystä työstä. Tämän vuoksi pyrimmekin aina ylittämään asiakkaan odotukset.
VASTUULLISUUS
Pyrimme kaikella toiminnallamme vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön positiivisella tavalla. Suunnittelemme kohteet aina siitä lähtökohdasta, että ne kestävät aikaa ja kulutusta siten, että niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Käytämme ainoastaan toimittajia, jotka jakavat tämän arvon.

 

REHELLISYYS
Se mitä sovitaan, siitä pidetään myös kiinni. Kaikki perustuu luottamukseen, ja haluamme olla luottamuksen arvoisia joka ikisessä projektissa.
LAATU
Uskomme työhön, jota teemme. Uskomme tuotteisiin, joita myymme. Laadukas suunnittelu yhdistettynä laadukkaisiin tuotteisiin takaa lopputuloksen, joka ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.